Jødehateren føler seg støtt – Stakkar Elisabeth Norheim.


Jødehateren og rasisten Elisabeth Norheim føler seg støtt, om rasisme. Ironi fra første linje.

Hun sier følgende;

Elisabeth Norheim er etter hvert vant til å bli møtt med uttalelser av typen «hvis du ikke er fornøyd, så reis dit du kommer fra», eller at det stilles spørsmål ved hvorfor hun engasjerer seg i debatter.

– Dette er utsagn med rasistiske undertoner. Kall meg heller idiot og be meg dra til helvete. Det er i hvert fall nøytralt og noe du kan si til alle, uansett bakgrunn, sier Norheim på kav nordlandsdialekt. Hun er oppvokst i Mo i Rana.

Det hylende ironisk morsomme var at på Trygekontoret kom det jo frem hva slags rasist Norheim er, da det ble påpekt fra den eneste afrikaneren rundt panelet, at det kun var en afrikaner der.

Doxxing er så kuuuult forresten.
Doxxing er kult

Spørsmålet er om Norheim faktisk vil åpne den sekken (noe hun har gjort forresten). Doxing funker kun for de uten glasshus. Men nå har vel ingen, foruten noen medier, tatt henne veldig seriøst. Så jæææææææææææævlig lavt ass.

Storrasisten Norheim

 Oppdatering; hvordan koke suppe på spiker. Synd de ikke koker suppe på den virkelige rasisten. All ære til personen som ikke trekker eller unnskylder påpekningen ovenfor en rabiat rasist. Også all ære til ordfører som ordlegger seg slik han gjør, om han dog sparker fyren trekkes selvsagt det. Dog, aner ikke hvorfor han ønsker å møte en rasist som føler seg forulempet for.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: