Kvinner skal nå slave for staten


Unge kvinner er pr dags dato også vernepliktige. Selv om det strengt tatt er en pro forma, som egentlig ikke har noen nytte, sett opp i mot den urett staten og feminister har rettet mot menn i århundrer. Det artige er de samme mantraene som stadig gjentaes av de umoralske (ie politikere);

  • Vi har i dag et høyteknologisk forsvar med høy endringstakt og dynamikk, som krever spesialisert og variert kompetanse

Så absolutt, forsvaret har som alle andre deler av samfunnet blitt mer teknologisk. Men hva dette har med behovet for kvinner er lettere uforståelig. Det er ytterst få kvinner som utdanner seg innen de feltene forsvaret faktisk har et behov for, om man da ikke vil kunstig «byråkratisere» forsvaret. Og det kan jo tenkes at man ønsker slik at man kan pynte på statistikken.

Og fremdeles er det nå slik, at forsvaret har behov for kanonføde (ie infanteri) der trasking dagen lang er hovedsaken. Noen kvinner liker det, de fleste gjør det ikke. Og det gir jeg dem rett i.

Moralen er altså ikke mer statlig tvang, men en frislipp av alle fra statens åk.

  • Denne kompetansen er jevnt representert i hele befolkningen. Med allmenn verneplikt kan Forsvaret rekruttere de best egnede og mest motiverte unge kvinner og menn.  

Nei, denne kompetansen er ikke jevnt fordelt. Nå er det litt artig å snakke om kompetanse for 18-19-20-åringer. Men statistisk sett vil det være behov for flere gutter enn jenter, mhp forventet kompetanse de tilegner seg.

  • Både rettigheter og plikter skal fordeles likt blant alle. Men først nå ? med innføringen av verneplikt for både kvinner og menn ? kan vi si at hele denne kontrakten gjelder hele samfunnet, hele den norske befolkningen.

For å bøte på den langvarige diskriminering og døde unge gutter har måtte utført synes jeg i fremtidige kriger de neste århundrer kvinner skal kvoteres inn i infanteriet. Så kan de kose seg der. Gutta får da den ære å levere ut hvite fjær til kvinner som ikke lar seg drepe på statens ordre. Tross alt, gutta skal jo ikke være medlem av patriarkatet lengre.

Hvit fjær min kjære, nå avgårde med deg slik at du kan få medaljer på ditt døde bryst

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: