Hvordan kvinner HATER menn; I det militære


For noen år siden klarte hateren Alice Asplund å ødelegge en manns liv med fantastiske anklager.  Med de profesjonelle hatere (Huitfeldt og sjefshater Sunniva Ørstavik) som ivrige bulldogger igjen på krigstien (ironisk), for å innta offerrollen. Mannen hadde altså da i likestillingens navn krevd at alle skulle gjennomgå det samme opplegget. I tillegg beordret han guttene å snu seg. Allikevel klarer proffhaterene å gjøre dette til et problem, der menn hater kvinner. Når det vitterlig det er de selv som spyr ut sitt hat gjennom en villig eter. Som ikke kan få nok av å slenge dritt om menn, som krever og gir likestilling på samme vilkår uavhengig kjønn.

Men det er selvsagt ikke godt nok for hatere; de skal selvsagt ha spesialbehandling. Slik at de ikke trenger å yte, men kun motta goder, som de mener de har rett på men som andre må arbeide og yte for.

En annen mannehater, flyvåpnets tidligere tilletsvalgt Aurora Wulvik siteres på følgende;

Også tidligere landstillitsvalgt for Forsvaret, Aurora Wulvik, synes det er merkelig at befalene ikke tar hensyn til Asplunds følelser.

Aurora Wulvik mener altså at offiseren burde tatt hensyn til Alice Asplund sine følelser. Hva med guttenes følelser? Som antas å være en gjeng siklende voldteksmenn, fordi de skulle sett en frysende pupp. At Alice Asplund forulempet guttene ved å få sett disse nakne, sier selvsagt ikke disse haterene noe om.

Igjen og igjen, viser man stolt frem hat mot menn. Mens det minste forsvar av sakens faktum medfører at man har problemer med kvinner. Mannshat kombinert med offerrolle er en særdeles innbringende geskjeft. Det ironiske er at det er menn som betaler hatere for deres hat mot dem.

At selv Ine Strøm Eriksen har sett det innbringende er trist. Som nå kan puttes i sekken; mannehater.

Det ironiske er dog hele moralen, som nordmenn anklager amerikanere for. Pupp er galt, vold er korrekt. Tross alt, man er i en organisasjon der man forbereder seg for å drepe andre, eller la seg drepe. Så neste gang man hører den vante flosker: «gid, en pupp altså, de amerikanerne er så teite», så er det bare å vise frem dette bildet. Et bilde av en mannehater;

mannehateren Alice Asplund

Igjen og igjen beviser det at menn er rettsløse i dette landet, og om sannheten seirer er det etter at livet er ødelagt eller er satt på vent i mange år. ALLTID BRUK VIDEO. Det er det eneste som kan redde menn, mot disse haterene.

Ellers skal det sies at den kanskje dummeste uttalelsen i denne latterlige saken kommer fra forsvarssjefen. Hva man ikke sier for å beholde jobbet og fremstå mest mulig korrekt, men han klarer altså iallefall litt bedre enn haterene å fremheve begge kjønn (svensk: alle millioner typer kjønn);

Vi kan ikke bryte intimsfæren for hverken menn eller kvinner i Forsvaret.

Reklamer

One Response to Hvordan kvinner HATER menn; I det militære

  1. Simen says:

    Vis du klarer å rakke ned på noen sånn må du du å tørre vise ditt navn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: