Et feministisk dilemma – Samt Db.no sin «gå over lik»


Det verste er at beskyldningen at de kommer fra vår egen mor. Vi vet hva hun er i stand til å gjøre, sier hun videre, og sier også at hun eller broren ikke ønsker å si noe mer om forholdet til moren.

To kvinner. Mor og datter. En påstand. To forståelser.

Hvordan skal da feminister velge mon tro, når mantraet er at ingen kvinner lyver. Kan jo også bli spennende å se Esten O. Sæther nå forsvare «leken» som han så elskverdig kaller toppidretten. Men tilbake til feministene. Glasskulen tilsier vel at de må velge mor, selv om datter og sønn skulle bli gruset, fordi målet helliger alle midler. Mannen er ond (ergo også sønnen forsåvidt).

Enda mer ramsalt knusing av mor kommer i db.no;

– Denne saken har egentlig ingenting med meg og min bror å gjøre, vi er en tredjepart og en uskyldig part. Dessverre har våre foreldre havnet i en sak, en gammel konflikt, som har havnet i media. Det er ufattelig vondt og uvirkelig at vår trener har blitt beskyldt for det han er beskyldt for, og det verste er at det kommer fra vår mor. Det har ingen rot i virkeligheten. Vi støtter vår far og står på hans side. Det har vi gjort fra dag en, sier hun.

Ouch.

Og angående Sæther bør han vel fokusere i sin maktkamp på følgende utsagn;

– Vi støtter vår far og trener fullt ut, og har aldri vært i tvil om det. Det utspiller seg en tragisk familiesituasjon, en skilsmisse som fant sted i 2003. Vi tar våre selvstendige valg, og har gjort dette på eget initiativ. Det har vært fryktelig vondt å oppleve at dette har rammet oss. Vi føler oss helt maktesløse overfor at dette mediesirkuset har tatt helt av, sier bror Vukicevic.

Kvadruppelouch.

Nå forventer jeg en hentydninger i nærmeste fremtid at «ungene» har blitt hjernevasket, eller beskytter seg selv fordi de har brukt dop.

Vukicevic-ungene sin store drøm i livet; diskutere en konflikt mellom mor og far offentlig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: