Sexanklager og retorisk selvforsvar – den feministiske versjon


Man kan undre seg over visse ting blant radikalfeministene og deres argumentasjon. Det man ikke behøver å forundre seg over er deres utelatelser av store deler av sakens faktum. Elin Strand Hornnes, er den siste på stammen over rablende gale feminister som ser patriarkatet bak enhver stein, og der kvinner med «ukorrekt» farge er å betrakte som kjønnsforrædere. Siste anklageskrift fra radikal feminisme er «sexanklager og retorisk selvforsvar«.

En bør først tenke at innen feminismen har man et aksiom; ingen kvinne lyver.

I februar i år trakk Helge Solum Larsen seg som nestleder i Venstre etter å ha blitt siktet for voldtekt. Solum Larsen erkjente at han hadde hatt sex med den 17 år gamle jenta, men voldtektsanklagen ble henlagt på grunn av manglende bevis. I disse dager anker jenta saken videre til Riksadvokaten.

Venstres leder, Trine Skei Grande, valgte en annen måte å svare på anklagene enn Siv Jensen: «Dette er bare fælt. Det jeg er opptatt av nå, er at vi som parti skal ta vare på folk». Hun hadde selv vært i kontakt med jenta og tilbudt henne juridisk bistand. Deretter tok Skei Grande til tårene, men i motsetning til Siv Jensens tårer under Søviknes-saken i 2001, fremstod Skei Grande oppriktig lei seg, ikke på vegne av seg selv eller partiet, men på vegne av den 17 år gamle jenta.

Dette er jo en grov forvrengning av hva som skjedde, og ikke minst hva man kan etterprøve. For det første kan man ikke vite om tårene er «ekte», i den forstand. For alt hva man vet kan Larsen være utsatt for falsk anklage. For det andre vet man at Skei Grande hadde fått tysterrapporter om Larsen før «antatt voldtekt»-saken kom opp. Tårene kan like godt være Skei Grandes frykt for den skitstormen som normalt pleier å komme opp, men som ikke kom siden man trodde på krokodilletårene til «humanisten» Skei Grande.

Elin Strand Hornnes sin tese er altså basert på hva hun føler er ekte tårer eller ei. Er det noen, på UiO som bør slenge et eksemplar av «den vitenskaplige metode» til ESH?

Nok et eksempel på radikalfeminstenes forderving av normal tankekraft. Og husk. Kvinner lyver ikke.

Ekte tårer!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: