Najumuddin Faraj Ahmad Vs Eivind Berge


Det er populært for feministene i Norge å sammenligne disse to herremenn, som om de fører samme sak og har samme potensial for skade. Marte Michelet, som rasisten hun er, setter selvsagt likhetstegn mellom de hun hater (foruten Krekar da, han er en kjernekar siden han utelandsk) og anser de som likeverdige. Lars Gule prøver på noe av det samme.

Slik arbeider altså samfunnets elite. Angriper en mann for det skrevne ord som har vært fadder (ergo leder, det samme som Krekar), mens de holder sin munn for en mann som ledet en gruppe bevæpnede mordere som dreper og lemlester, sendt selvmordsbombere for å drepe, holdt et geografisk område som sitt personlige Sodoma 120 days.

Dessuten, artig vri på nrk.no om Lars Gule. Som defineres som «terrorekspert». Selvopplevd selvsagt.
Og beviser, hvis sitatene er korrekte, sin enorme ukunnskap om Krekar og påpeker hans «frigjøringskamp». Hva slags frigjøringskamp kan man da spørre seg? Ikke er det for de irakiske kurderne iallefal, de fleste av dem ser gjerne Krekar hengt i et tre kjappere enn svint. Så frigjøringskampen som da Lars Gule synes er intet annet enn islamsk diktatur. Som Krekar har bevist hvordan er. I de to landsbyer og området rundt på grensen mot Iran, i irakkurdiske områder.

Man kan undre over hvem som utviser størst ignorranse, Krekar eller trioen Michelet,Grande og Gule. Det er en smule bekymringsverdig.

Fra eksterne kilder har det kommet frem at Eivind Berge har satt opp en autonom diktaturstat i ukjente landsbyer på Vestlandet. Her er dagligdagse torturhandlinger vanlig, og drap på mennesker som ikke går korrekt kledd.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: