Hvordan en feminist bruker vold


En feminist, ofte voldlige, har en egen evne til å påpeke at volden en selv bruker selvsagt kun er et forsvar og intet annet. Og alt annet som tilsier noe annet, er grunnet onde menn.

F.eks forskjellen mellom Adrian Pracon og Louiza Louhibi.

Pracon, som i mediene gir en unnskyldning og påpeker sin egen dumhet. Om den er oppriktig er vanskelig å vite. Men den kommer nå iallefall. Og gjør man noe dumt, så tar man smellen i etterkant. Louhibi derimot påpeker at hun er utsatt for rasisme og dermed er volden rettferdiggjort. En kvinne som forsvarer sin vold, uten at det kommer en korreks fra rikssynsere og «antivold»-fraksjonene i politikken. Virkelig merkelig…eller forsåvidt ikke. For Louiza Louhibi har fått blåmerke på halsen. Etter å ha skreket som ei galning i 20 minutter. Men hun er selvsagt et offer.

– Jeg spyttet på bakken for å vise hvor lite respekt jeg hadde til dørvaktene, ikke ryggen. Igjen blir det nevnt at jeg har slått, men det stemmer ikke. Jeg har kun prøvde å dytte meg unna. Dørvaktene er høyere enn meg, så det er litt spesielt at jeg både skulle ha tatt strupetak og slått dem i ansiktet, sier hun.

Kropssdelene som først fåes når man runder 25 år.

NB! Hematom/blåmerke oppstår veldig mye lettere hos kvinner enn menn, grunnet biologiske faktorer.

Reklamer

2 Responses to Hvordan en feminist bruker vold

  1. Kris says:

    Louiza Louhibi møtte på en konservativ Frper på døren den kvelden, som ønsket å straffe henne litt. Selv om ditt inntrykk påstar at hun var voldelig, så stemmer det ikke alltid med sannheten. Det er en grunn til at Louiza har hatt flere vitner som har støttet henne i det siste.

    • norskgoy says:

      Og andre vitner som sier det motsatte….sånn er det med feminister. Altid det onde patriarkatets skyld. Det var også patriarkatet som satte 25 års grense på stedet. Men den grensen er jo satt kun for ekle frp`ere som er inkarnasjonen på patriarkatet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: