Hvorfor rettspsykiaterene har skutt sitt eget fag til vissvass


Det er en fryd å se rettspsykiatrien skyte seg selv, og gjøre seg selv uvesentlig med sine hokuspokusfiksfakserier. Med tanke på de som utfører nye handlinger når de blir «friskmeldte» og deres forsåvidt «finger i luften-metode» ved stillingstaking til et utsagn er «pyskotisk» eller ei.

Følgende utsagn er fra aftenposten.no;

– Vi ser det av og til, for eksempel når spørsmålene kommer inn på dette med Knights Templar. Han har en egen forståelse av sin egen rolle, men han avviser dette når han blir spurt. Man mistenker at det er noe han ikke vil ut med. Jeg tenker at han ikke vil vise oss sin psykose, sier hun.

Virkelig? Noe som enkelt som forlegenhet kommer ikke inn som en mulig forklaring? Å bygge seg opp som «landets redning» og så bli avslørt som en narr (dog farlig en) vil medføre de fleste vil kjempe med nebb og klør for sin «sannhet». AKP ledelsen f.eks, rablende gale alle sammen. Men noen har faktisk beveget seg igjennom kanossagang, mens andre tviholder på sine fantasier om utopia. På samme måte har man i alle andre ekstreme politiske/religiøse/filosofiske ideologier.

ABB kjemper sin kamp for å bevare sitt luftslott. Han oppdager at kanskje, har hans tro på sin ideologi ikke noen særlig smitteeffekt over til resten av befolkningen. Også om 60-70 år (2083). ABB opplever som mange andre ekstremister at deres handlinger er forgjeves.

Det pleier å svi, for oss fleste. Det er vanskelig selv for de små løgner og usannheter som mange har, å erkjenne for plenum at en har tatt feil medfører at mange nekter å utføre erkjennelsen fordi en føler seg ydmyket (imaginært eller reell). For ABB og hans innsats er det omtrent umulig. For hva kjennertegner en ekstremist? De er aldri fornøyde, det er alltid noe som må «kjempes om» for å oppnå et høyere nivå på «sivilisasjonsstigen». Det være seg ABB, AKP, radikalfeminister, høyre- og venstreekstremister.

[sarkasme]
NB! Wikipedia brukt i noen få minutter. Men Solhjell har forstått sitt fagfelt som han er statsråd for på noen uker (kilde dagens Dagsnytt 18). [//sarkasme]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: