Stakkar offer! Men for faen ikke plag oss!!!!


Stavanger har sin skare med proffer i sentrum. En gjeng med afrikanske kvinner som har sitt arbeid på gatene, tråler etter fylliker som i et svakt øyeblikk ønsker seg et knull. Riktig nok i det kaldelste laget men ståpåviljen til kvinnene er det ikke noe å si på. De moralsk forargede blir selvsagt ekstra forarget når det blir litt mer synlig.

Damene ute på arbeid! Klare for å trippe ned trappen til havnebassenget.

Rogalands Avis derimot klinker til med at selv om de er ofre for menneskehandel (uten noe som helst bevisførsel for det selvsagt, sannsynligheten for at det er frivillig er noe selvsagt den moralske berme ikke kan ta over seg), og selv om det er synd på de. Så synes iallefall Rogalands Avis at det å synes synd på noen ikke er noe unnskyldning for å være «plagsomme». Det er deres eneste mulighet for å tjene inn penger. Og som normalt er med de nigerianske damene så kommer de altså fra Italia der de har oppholdstilatelse. Stikkordene EU og Schengen bør da dundre i ørene til RA sin ledelese. For de bør huske tiden før renovasjonsloven kom, hvordan det var en stilletiende akspet på hvor sexsalg var, og hvor det ikke var.

Og sannheten om oppførselen til de nigerianske damene er vel mer høflig og beheftet med respekt mellom partene. Sier man nei takk og gir et smil får man smil tilbake. Som vanlige folk altså.

Legaliser kjøp! Forkast hallikloven! En kan jo ønske seg situasjonen slik som det Canadiske delstatenOntario sitt rettsvesen som defacto legaliserte bordeller (i en sak der Melissa Farley var vitne, og ble totalt knust av dommeren sin belæring), men med Ingse Stabel i høyesterett her i landet kan det ta noen år. Og selvsagt kan Canada høyeste domstol overkjøre avgjørelsen, kampen vil sannsynlighvis stå neste år.

Kilder;
Prostituert bortvist fra sentrum
Aggressiv og pågåande prostitusjon
Prostituerte får ikke lov til å ta vanlig jobb

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: