Selvskrevne til betegnelsen årets nordmann – Geir Furuseth og «Kongen»


En kan lure på hvor sjefen til E-tjenesten, Kjell Grandhagen, er hen når han er på jobb. Innfødte som jobber for utenlandske militære styrker, uansett valør og farge, risikerer enormt ved den jobben de gjør. Om man da har innfødte som utfører glimrende arbeid for norske styrker og organisasjoner, og som en følge av denne jobben trues på livet bør den norske stat være forpliktet til å beskytte med alle mulige midler.

Dette er av særs viktighet. Renomê som tilsier at de som hjelper Norge beskyttes av Norge, uansett. Et slikt renome må aldri falle. Det vil kun slå tilbake på oss selv. Men, med denne saken viser det seg at enhver person som har noe med Norge å gjøre bør tenke seg om både tre og tusen ganger. For forlatt, det vil du med all sannsynlighet bli.

All ære til «kongen» som med fare for sitt liv har hjulpet Norge, og Geir Furuseth som varsler. En stor «dra til hælvete» til Kjell Grandhagen er også viktig å få fremført.

Ære være Geir i sin kamp for "kongen" og normal folkeskikk

5 Responses to Selvskrevne til betegnelsen årets nordmann – Geir Furuseth og «Kongen»

 1. a.mider says:

  Moralsk?? Hva er det som er så jævlig høyverdig med å drive med spionasje?? Dog?

  • norskgoy says:

   Det kan jo være vanskelig å få øye på det moralske i denne saken, skal være enig idet. Om man har sviktende evner. Bortsett fra vil jo selvsagt de fleste si at man hjelper de som har hjulpet.

   Foruten noen få.

   • a.mider says:

    Hjulpet? Hva slags hjelp har blitt gitt? Jeg kan ikke se at noen har hjulpet Norge med svikefullt landsforæderi av eget land, men du har kanskje noen eksempler?

 2. a.mider says:

  Du er rimelig idiot hvis du jobber som spion og forventer at storpolitikk skal settes til side for å redde ræva di hvis du blir avslørt. Norge bør heller skaffe seg et renomé som et land som ikke spionerer på andre, og heller ikke går til krig med andre land.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: