Heng den skyldige!!!


Nok en gang beviser det norske påtalemyndighet, og politi, sin absolutte inkompetanse. En kvinne omkom da ambulansen kjørte ut. Kvinnen hadde et akutt illbefinne, som Hønefoss Sykehus mente måtte behandles i Oslo. Siden helikopteret var bakkesatt grunnet tåke, måtte kvinnen overføres i ambulanse. Altså for å si det med rene ord; tiden er knapp og av absolutt viktighet for pasienten.

Kvinnen omkom.

Det norske samfunn viser med all tydelighet at det vil være smart av redningsmannskaper å bytte jobb. For, å gjøre jobben sin, med alle de muligheter for feil som kan skje under press og tidsnød, er ikke noe som politi bryr seg om. Her skal man henge folk pga formaliteter. Men på typisk norsk vis så skjer følgende;

Etter ambulanseulykken på mandag er det satt opp ytterligere fire slike skilt og et femte er bestilt.

Norske ambulansearbeidere burde sporentreks gå ut i politisk streik, eventuelt legge ned sitt arbeid mot denne latterlige påtalen. Andre redningsmannskaper burde i sympati gjøre det samme.

Reklamer

5 Responses to Heng den skyldige!!!

  1. a.mider says:

    For ambulansesjåfører kan ikke være uaktsomme? Neida, norskgay mener at hvis sirena er på så er man ikke strafferetslig ansvarlig for handlingene sine lenger. Hvis Lysbakken var abulansesjåfør så hadde vel alt han foretok seg vært greit også? Eller er du en dobbelmoralsk hykler som Marie Simonsen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: