Strippere – Lysebakken skal løfte deres tissemann og titte inn i deres vagina


Audun Lysebakken har igjen lagt seg i knestilling for å bli tatt av Ottargjengen. Eller som tidligere leder av SU sier i klassekampen;

– Mange mener at strippeklubbene fungerer som formidlere av prostitusjon, og det har også kommet påstander om at det foregår vold eller tvang på disse stedene, sier statssekretær Kirsti Bergstø i Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet til Klassekampen.

Noen sier. Men hvem sier? Det vet selvsagt Kirsti Bergstø veldig godt. Skal man være like lite vage som kvinnenettverket i AP, som mener at prostituerte blir «etter bruk blir hivi på et operasjonsbord og tatt fra organer»?

Men, som alltid vet Bergstø, og hennes arbeidsgiver (Kalvig f.eks som er statsansatt aktivist, som bruker penger på sitt eget liv og virke)

– Det er verdt å se nærmere på arbeidsmiljøet på strippeklubbene. Kvinner som objekt er strippeklubbenes fremst salgsvare, Det kan gi grunn til å tro at graden av seksuell trakassering forekommer oftere der enn ellers. Det er også mange utenlandske kvinner som hentes inn for å jobbe der, og vi stiller spørsmål ved hva slags kontrakter de har, og i hvilken grad de er der frivillig, sier Bergstø.

Ottar er faktisk ikke en organisasjon som ledende politikere bør rådføre seg med. For å gi det med teskje;

– Hva er egentlig forskjellen på å betale for en stripper som danser på fanget ditt til det går for deg og å kjøpe en prostituert? spør hun.

Prøv å spør en stripper om forskjellen hvis det faktisk er vanskelig å forstå. Men slikt har Ottar god tradisjon med å ikke gjøre. Samt den ryggmargsløse spytteslikkeren Lysebakken (se link for hva slags drit mannen går god for).

For han bør sporentreks lese følgende fra Klassekampen, og høre mindre på sine «eiere».

Men så vidt Klassekampen kjenner til har ingen så langt påvist noen nærmere sammenheng mellom strippevirksomhet og hallikvirksomhet eller menneskehandel. Bransjen har selv avvist en slik sammenheng flere ganger. Heller ikke Koordineringsenheten for menneskehandel som følger opp regjeringens handlingsplan mot menneskehandel vet noe om dette.

– Vi vet veldig lite om det. Ingen av aktørene i vårt nettverk har rapportert om at det skal forekomme menneskehandel i tilknytning til strippeklubbene, men det betyr ikke at det ikke skjer. Her kan det være mørketall, sier Tove Eriksen seniorrådgiver i Koordineringsenheten for menneskehandel til Klassekampen.

Men Bergstø er nå god venn med Mariann Fossum, som er en kjent Ottarkader. Og Kirkens Bymisjon, avd Nadheim, skriver nå godt om de begge. Bergstø sitt siste stunt har ingenting med kunnskap å gjøre. Det er ingenting å gjøre med et ønske om å hjelpe (hjelpeindustrien har sine mørke sider den og), og det har iallefall ingen ting med et ønske fra Bergstø sin side å vite hvem strippere er, hva de tenker, hva de vil og hva de ønsker for rammer for sine liv fra samfunnets side. Det er kun en ideologisk handling som Bergstø utfører på ordre av Ottar. Da hjelper det å ha en ryggmargsløs sjef både i ministerstolen, og statsministerstolen.

Eller for å si det med den staute, dyktige og prinsippfaste Janni Wintherbauer;

– SU er så naive at det går ikke an. Trodde de virkelig det bare var å skru av en bryter, så ville sexhanselsmarkedet bli borte? Slik er det bare små jentunger som tenker. Markedet vil aldri forsvinne. Se bare på Sverige. Der har de hatt forbud mot sexkjøp i ti år, men likevel er det full trafikk, sier Wintherbauer.

De naive er i ledersete, og har naive lømler som sjefer. Perfekt oppskrift for «bedre lovgivning». Ironisk herlig sarkastisk situasjon. Synd for de kvinner og menn som det går utover. Og det er ikke Ottarkvinnene det går ut over. Vær nå sikker på iallefall det punktet.

Reklamer

8 Responses to Strippere – Lysebakken skal løfte deres tissemann og titte inn i deres vagina

 1. E. Xith says:

  Kvinnenettverket i Ap var faktisk bra når Karita Bekkemellem satt der. Hun fikk igjennom rettigheter for menn i bidragssystemet, og fikk lettet på sensur innen pornografi (men ikke så mye som hun ønsket). Hun var også hard mot kvinneundertrykkelsen i Islam (omskjæring, tvangsekteskap, søskenbarnekteskap/innavl etc).

  Slik jeg ser det har Aps kvinnebevegelse med henne vært på riktig spor. SV/Rødt er jo fortsatt på barrikadene i en krig som var over på 80-tallet. Krf ønsker å få oss tilbake til 50-tallet. Frp er vel mer partiet for de som importerer thaidamer, så de har jo så klart alle pigger ute mot likestilling.
  Ottargjengen er nok kun premissleverandør til Rødt, tror jeg. Selv SV sluker nok ikke alt av mannehat som Ottar står for. Men SV er dessverre langt i bakleksa når det gjelder å forstå menneskers valg og natur, både menn og kvinner.
  Så fornuft ser jeg kun spor av hos H og Ap (som på det meste innen politikkk), men de er langt fra perfekte…

  Sexarbeide er jo generelt tabu, så jeg skjønner godt at mange politikere rødmer og stemmer i blinde når temaet kommer opp. Det er litt som med seksualundervisning i skolen, av en rødmende lærer. 🙂

  • norskgoy says:

   Da AP sitt kvinnenettverk ville stenge ned Prosenteret var det med bakgrunn i «informasjon» de fikk fra Ottar. Ble spurt på mail, dog svar om hvor informasjonen kom fra ville ikke de si noe om dog.

   http://www.dagbladet.no/2011/05/03/nyheter/pro-senteret/arbeiderpartiet/prostitusjon/politikk/16401258/

   Når samme gruppe havner på Dagsnytt18 og påstår at prostituerte blir brukt til organhøsting etter de har «blitt pult i stykker» så kan du desverre ikke si de fronter «kvinnesaker». Og Bekkemellem, et menneske som er den ultimate mester i hersketeknikker.

   • E. Xith says:

    Bekkemellem var nok sikkert god i hersketeknikker, men det er også nødvendig for å være politiker. Da tar man stilling, og bruker hersketeknikker for å få gjennomslag. Jeg syntes hun var den beste kvinnelige politikeren vi har hatt de siste 10 åra.

    Men jeg er ikke enig i det som står i oppslaget du viser til. Jeg mener Prosenteret absolutt kan fungere som en «fagforening» for de prostituerte. Det er nettopp det de trenger.

    Men som du er inne på så er dette hersketeknikker. Dette må ses på som politisk kampanje for å fronte sexkjøpsloven. De har gått inn for den, og fronter den. Jeg er uenig i deres konklusjoner. Selve truslene var nok tomme trusler og hersketeknikk. Poenget var ikke å stenge prosenteret, men å avvæpne deres innsigelser mot loven.

    • norskgoy says:

     La oss nå være uenig om Bekkemellem.

     Angående fagforening så er PION ansvarlig for den biten. En fagforening som kategorisk blir utelatt av offentlige rapportutvalg etc, fordi nevnte kvinner nedenfor sitter også der. Sist sett senest i år. [1]

     Og angående prosenteret, så er det et sterkt ønske om å stenge slike instutisjoner fra leverandørindustrien som står bak kvinnenettverket (inkl bekkemellem i sin tid) i AP, nå også H og SV. Ottar/og diverse «kvinne/kjønnssenter» på forskjellige univ/høgskoler (der mange Ottarfolk er ansatt), Krisesenteret, ROKS osv.

     [1] http://www.pion-norge.no/pion/artikler_ind.php?id=1138_0_47_0_C

     • E. Xith says:

      Jeg er vel mye enig i dine synspunkter. Jeg mener at Kvinnenettverk ikke lenger er noe som er noe poeng i politikkken. Like dumt som mannsnettverk. I dag har kvinnene så store muligheter for å slå seg frem i samfunnet at interesseorganisasjonene har gått over til å bli i beste fall supperåd, og i verste fall maktmisbruk.

      Men siden disse nå finnes, tror jeg at det er viktig å gi dem konstruktive synspunkter. Disse nettverkene er satt til å fronte kvinnesaker, og de innhenter sine synspunkter fra forskjellige kanter. Selvsagt vil de da også bli offer for lobbyister.
      Men å demonisere de som sitter i slike kvinnenettverk tror jeg medfører at de vil høre enda mere på Ottar og mannshaterne i matriarkiet. Vi bør ikke gi dem flere grunner til å hate menn. 🙂
      Ellers har jo samfunnet mange komplekse hierarkier og påvirkningskanaler, så det er lett å falle i fellen med å konstruere seg konspirasjonsteorier ut fra det. Den fella bør vi også holde oss borte fra. Det er en vanlig felle å havne i blant «antimyndighetsbevegelser», slik som rasister, helsefanatikere, religiøse, kommunister, Frp etc. Da blir man latterlige tullinger, istedenfor en reell motkraft.

      Ellers så tror jeg at veldig mange menn ikke tør å si imot disse sakene, fordi de er redd for å bli stemplet som kvinnefiendtlige. Det er altså litt tabu for menn å tale for prostitusjon. Og i politikken er menn redd for å bli politisk død, unntatt i Frp. Så det er nok viktig at menn kan få mere mot til å si matriarkiet i mot der det er rasjonelt. Og at de kan backe hverandre opp dersom kvinnene forsøker å dytte dem ned, slik kvinner har gjort seg imellom.

 2. E. Xith says:

  Likestilling og kvinners rettigheter er viktige områder. Synd at den i utgangspunktet positive feminismen delvis er infisert av mannehaterne i Ottar og kristenfeminister som ser på mannlig seksualitet som kvinneundertrykkelse.
  Og de rabiate tullingene i Klassekampen/Rødt og deler av SV har også gått på denne limpinnen. De klarer ikke å se at de faktisk jobber mot sine egne idealer, frihet for kropp&sjel. Når de er ferdige med prostituerte og strippere, så går de løs på H&M-modeller. Utstillingsdukker er neste på programmet. De gir seg ikke før damene går i burka. Det de kaller kvinnekamp er altså det som Taliban ville nikke anerkjennede til.

  • norskgoy says:

   De vant ikke folket, men vant makten. Det skal Ottargjengen ha, de har klart å bli premissleverandører for politikk og lovverk. Og så må man kjempe mot toskenskapet i ettertid. Blant inn i AP og H, gjennom deres respektive kvinnenettverk.

   En skal dog huske på at sexarbeid, og alle variasjoner av det, er kvinner, menn og transpersoner. Ikke et uvesentlig moment, dog et uvesentlig moment for Lysebakken&Co.

   • a.mider says:

    Dog bruker dog du dog ordet dog mye dog, dog ganske dog ofte dog helt dog ut dog av dog sammenheng dog, dog.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: