Menn som hater kvinner og omvendt


Da var det igjen gang på å anse seg selv som ofrenes midtpunkt. Her ved Shabana Rehmann og Heidi Nordby Lund, mens matrosen Torgrim Eggen er det mannlige alibiet for at kvinner alltid er mottaker, og menn alltid avsender. Bevis?

Heidi Nordby Lund sitt møte med en mann som har 40-50 anmeldelser på seg. Og konklusjonen? Menn hater kvinner.

Jo takk sier jeg. Mens Patricia Kaatee (i kommentarfeltet) stemmer i hvor ille det er å være kvinne i Norge. Samtidig som hun bruker Amnesty International som egen lekegrind der man kan si at alle menn («de fleste menn er gode», i liten skrift dog) er rasshøl som ikke går av veien for å denge løs på madammen en søndags formiddag. Gjerne med kaffen klar, til en rask buet flukt ut av koppen og over til ansiktet.

Så, skal jeg ta det alvorlig når Karita Bekkemellem er den beste på hersketeknikker og drittslenging i dette land? Ja, kanskje ikke like mye som før, da hun hadde makt. Har du makt, og utøver denne makten til å få mer makt på bekostning av andre. Ja da får en tåle steken. Hoksrud opplever eksakt dette nå. Der domfellelsen er hardere for en mann enn om en kvinne hadde blitt tatt for det samme. Bevis? Like anekdotisk som Lunde fremfører den; Kvinne som er mor har barnepornobilde pc`en, men slipper straff fordi hun er mor. Vi vet jo alle at menn ville fått en slik «straff» hvis de var en far.

Rasshøl er det overalt, Heidi Nordby Lunde har nå blitt en av dem, når hun bruker en mann som har 40+ anmeldelser som argument. Dog, det skal nok gå en stund til før en når nivået til nevnte Bekkemellem og fru Haloversen.

– Det er viktig å gjøre norske menn bevisste på hva prostitusjon er: Kjøp og salg av jenter. Det er vår tids slavehandel. Det ligger en kynisme bak som ikke handler om frivillighet fra kvinnenes side. Fotball-VM aktualiserer problemet fordi så mange nordmenn reiser dit, sier Bekkemellem til Dagbladet.
– Det spesielle med Fotball-VM er at arrangørene har tilrettelagt for at prostitusjon skal være et av tilbudene på linje med hotellrom og ølsalg. Det er denne alminneliggjøringen vi reagerer mot, en prostitusjons-pushing og markedsføring som fører til at VM blir en introduksjon til sexhandel for mange menn som normalt ikke ville ha kjøpt sex, sier Halvorsen.

Hva var resultatet igjen? 5 stykker? 4 kvinner og 1 mann, som det tyske politi klarte etter intens jakt å anta var ofre for handel. Hørte man så mye som et knust av unnskyldning fra de overstående damer? Nop, og den vil aldri komme fra slike maktkvinner.

Valgerd Svarstad påpekte det åpenbare allerede i 2005. Men slike meninger er bare dritt (ifølge Bekkemellem). Vel, iallefall før noen sparket henne ut, slik at hun kunne bruke sine erfaringer som kontorarbeider i en kommune, i farmasilobbyen.

Men Eggen er iallefall fin på hvordan man kan huke tak i rasshøl. Ved bruk av DLD, som forsåvidt var tenkt til bruk i terrorsaker. Og det er jo slibrige og tette meldinger til kvinner. Det har Eggen skrevet. Hvem kan kalles rasshøl mon tro? Fordi en tett mann med 40 anmeldelser så vil Eggen overvåke det samlede norske folk. Rart han ikke foreslår at menn skal straks lagre og filme alle sine bevegelser, untatt han selv selvsagt. Ironisk blir selvsagt avslutningen i innlegget til Heidi Nordby Lunde, sett opp imot Eggen sin elsk på DLD.

Maktens korridorer har alltid vært slibrige, stygge og ikke minst antihelsefrembringende. Og kvinner er ikke noe dårligere enn menn i så måte. Forskjellen er hvordan skiten frembringes.

Og som eksempel på at kvinner er kvinners værste; les Mina Akhtari sin kommentar og de som svarer henne.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: