Hans Rustad er ren – Dagsnytt18 27.07.2011


Hans Rustad er uten skyld, babyhud og pudret slik at bakenden er så glatt så glatt at intet møkk skal kunne feste seg, iallefall om man skal følge dagsnytt18. Rundt etter 30 minutter dukker han opp, før den tid kommer selvsagt sjefskvinnen i systemet, Hege Storhaug (fra ca 18:20, på timeklokken). Følgende gullkorn sies fra Hans Rustad sin munn;

…eeee, nei. Jeg gjør egentlig ikke det, fordi at det er ikke ekstreme ytringer på våres nettside. Det var PST-sjef Janne Kristiansen som for to dager siden sa at ABB sine meninger ikke var ekstreme men moderate….

Fantastisk.
Så, siden ABB sine meninger var moderate, og det finnes ikke ekstreme ytringer på Document.no så må det jo sies at alle andre, inkludert HR selv, er puslete i sine meninger. Litt som små søte kattepuser som bare lepjer uskydlig i melken. Samtidig fortsetter HR sin føljetong om at alle er ute med forfølgelse av han. Noe ala det Lundager gjør i neste innlegg på dagsnytt18.

Det kan lønne seg å starte tidligere selvsagt, for å få med innledning. Men det artige, og som altså Hans Rustad ikke forstår eller mer sannsynlig overser/ikke vil ta inn over seg når han raljerer over Lars Gule. Lars Gule har strengt tatt sett seg tilbake, spydd av handlingene, og sagt at det var galt. Men for Hans Rustad går det ikke, fordi han vet, at han vil spy av utseendet sitt og ikke det han gjør og sier. Her skal det i hard strekkmarsj på samme linje som man har bedrevet siden de startet.

Argumentet om at Lars Gule og Magnus Marsdal sin ideologi etter HR sitt hode tatt liv, klart, og glemmer i samme øyeblikk å nevne at religiøsnasjonalisme er ren, uskyldighetsren…..eller nesten…hvis jeg skal være i det ironiske hjørnet «blendahvit». Dessuten er Marsdal født 1974, for evig skyldig i Stalins herjinger. Det er forsåvidt ikke noe nytt for en kristen å kunne den teknikken. Kristendommen har gjort det i 2000 år, og fremdeles bedriver den.

Ellers er debatten etter med Eivind Lundager like artig, som kommer rett etterpå.

– Det er helt klart. Det er ikke det at vi er islamofober, langt ifra. Dialog er viktig, men den trenger ikke skje på Stiklestad. Vi snakker om Olav den hellige. Hvorfor kan ikke Stiklestad være hellig for Norge? Man kan heller vurdere å bruke gestapoleiren Falstadskogen til dette formålet. Det er ingen tvil om at islam er en totalitær ideologi, uten at vi dermed setter likhetstegn mellom nazisme og islamisme.

Det er jo slik at man nesten håper sitatet ikke er riktig, men med tanke på hvilken gjeng man har med å gjøre…neppe.At man har glemt noen andre linker er kanksje tilfeldig, eller ei.

For flere artige Hans Rustad-momenter;
Høyresiden og dets vei videre
Rustad og Assange
ALARM – nazikommunistnorge vil utradere deg
Korrektistan
Sorle S Hovdenak sitt farvel til Hans Rustad
Høyresiden og dets vei videre

Reklamer

One Response to Hans Rustad er ren – Dagsnytt18 27.07.2011

  1. Konrad says:

    Stakkars Rustad, Storhaug, Bawer & co, de har malt seg inn i et hjørne men nekter å innrømme det. Pinlig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: