Høyresiden og dets vei videre


Det kan virke som høyresiden har fått sitt Vietnam. En tilstand man selv la opp til, men ikke vil komme til å vedkjenne seg. For, de som følger med f.eks Document.no og Hans Rustad sin radikalisering ser forsåvidt ordbruken som blir mer og mer hardtslående, sort-hvit, fordømmende fra første sekund.

Som i går da Hans Rustad repeterende hakker på den øverste politiske ledelse for at de ikke sier det alle vet. At det var Abdullah fra Indonesia som hadde sprengt seg selv og alt det andre i luften.

Men Hans Rustad vil slite litt, hvis han selv skal lete etter eliten. Fordi det er å se seg selv i speilet at han vil finne den. Om det vil synke inn? Absolutt ikke.

Eliten i Norge gjennomlever i disse timene en mental krise. Mange vanlige mennesker har for lengst forstått at terroren også kunne ramme Norge.

Eller f.eks Jan Snoen sin fremtidige artikkel om «møkkalandet» Norge. Kommer nok ikke.

Et annet eksempeler (fotsoldateksemplet) er Skaperen som rett etter bomben hadde eksplodert var på pletten med dette inlegget som er å finne ved hjelp av google cache, da personen iallefall var «smart» nok til slette den posten.

Ja du er så stolt altså.

Hans Rustad tag, Document.no tag ABCnyheter

Reklamer

3 Responses to Høyresiden og dets vei videre

 1. Tilbaketråkk: Hans Rustad er ren – Dagsnytt18 27.07.2011 « Norskgoy's Blog

 2. Skaperen says:

  Forøvrig: nå har jeg svart deg her, så da sletter jeg kommentaren din på min blogg, da den er i et innlegg som er helt irrelevant for denne saken.

 3. Skaperen says:

  Som jeg skrev til deg som svar:
  «Ja, det ble for dumt å ha det stående. Først gikk jo islamistene ut og truet med at det ville komme flere slike angrep i Europa, men det viste seg jo å være bare tomme trusler:
  Gjerningsmannen var en frimurer (altså medlem av den samme klubben som halve politi-Norge og de fleste politikerne), og da ble det for dumt at jeg hadde et innlegg her hvor jeg var forbanna på muslimene for noe de ikke hadde gjort (selv om de påtok seg ansvaret for det).
  Derfor slettet jeg innlegget.»

  Forøvrig fremstilte både CNN og BBC det som om dette var et islamistisk angrep på Norge, så da er det ikke rart at man blir provosert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: