Sturmbannführer Otto Wurst


Jahn Otto Johansen frykter at folk på venstresiden vil gå med bilder av Bin Laden på brystet. Samtidig som en kritikk av rettsstatens prinsipper må også til;

Dersom en slik rettssak hadde funnet sted i europeiske land som Norge eller Tyskland ville bin Laden ikke ha blitt dømt til døden. Han ville vel ha fått livsvarig, men siden en livsvarig dom sjelden varer livet ut, ville han om noen tiår ha blitt sluppet løs etter et omskoleringskurs.

Ja det er mye en kan lære av amerikanerne. F.eks ved at Albert Speer gikk fri grunnet sin kjærlige og omtenksomme bruk av slaver i sin tid. Aldri før har slaver hatt en slik enestående humanist som eier.

En kjent norsk forfatter skrev at det var forståelig at undertrykte og misforståtte islamister grep til slik terror. Ikke et snev av solidaritet med de uredde og flotte muslimske kvinner som med fare for sitt liv trosser det voldelige mannsregime.

Som ofte tilhører, ja nettopp, venstresiden i midtøsten. Derfor er det mye bedre at man går med Obama eller Bush på magen. Disse elskverdige herrene :). Historieleken kan vi alle. Og historien er ikke, hverken i venstrepolitiske kretser eller alle andre kretser i MØ, på romersk-katolske sin side.

Katolikken Otto med sitt budskap fra den høye herre!

علمانية

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: