Svinske mennesker som går over lik


Og disse menneskene er;
Marianne Marthinsen
Marit Nybakk
Anette Trettebergstuen
Jette F. Christensen

Alle Ap selvsagt. Og siden deres argumentasjon nå har blitt helt lik Ottar sin skulle jeg gjerne sett hvor disse 4 usle kvinnene har ringt i det siste. Eventuelt tatt i mot på besøk i Stortinget.

Hei, vi hater prostituerte. Vi vil at de skal lide fordi de er forrædere mot kvinnekamp!

Det er jo for jævlig at de prostituerte skal kunne få ha en stemme i offentligheten. For man vet jo at kvinnenettverket i Ap har jo deres behov som førstepri.

Risikerer nedleggelse
Kuttes den offentlig støtten helt, slik Ap-toppene truer med, må jo Pro Senteret legges ned, forteller fungerende leder av Pro Senteret Bjørg Norli.

Hun forteller at hun ikke kjenner seg igjen i påstandene fra Aps stortingsrepresentanter. Beskyldningene har hun imidlertid hørt før.

– Pro Sentret skal formidle kunnskap om prostitusjonen uansett hvor lite politisk korrekt denne kunnskapen måtte være. At vi er uenig om straffeloven som virkemiddel må være legitimt uten at det insinueres at vi har skjulte agendaer, sier hun.

Norli er klar på at Pro Sentret er mot prostitusjon.

– Men vi er ikke mot kvinner og menn som selger sex. Daglig jobber vi for at personer med komplekse livssituasjoner skal kunne velge noe annet enn prostitusjon. Dette arbeidet kompliseres av at det for mange ikke finnes noe å rehabilitere til. Det er det bare politikerne som kan gjøre noe med, sier Norli, som inviterer stortingspolitikerne til Pro Senteret for å lære mer om senterets brukere og arbeid.

Kunne jo tro at de ville tatt seg en tur ned. Sirkus ble det vel kalt for en tid siden av deres leder. Kan ikke nedverdige seg til å samle seg hos de som er lavt på den sosiale stige, man har jo noen kvinnelige direktører man skal kvotere inn. Klippe snorer er så meget mer artig, og kanapeer smaker bedre enn kjip kaffe på en varmestue.

Edit:
Andre blogger; 1,2,3
Dagsnytt18; 5 mai 2011
Storting;1

3 Responses to Svinske mennesker som går over lik

 1. Tilbaketråkk: Ottar jubler, selvsagt! « Norskgoy's Blog

 2. geeljire09 says:

  Tullete! Hvorfor kan man ikke bare legalisere prostitusjon?

  Er ikke det i tråd med kvinnekampen at kvinner har FULL råderett over sin egen kropp?

  • norskgoy says:

   Jo det er ett moment, som jeg deler helt og holdent. Men enn hvordan vi snur og vender på det, anser samfunnet prostituerte som samfunnets bunnskrap. Feil selvsagt, men det er nå realiteten. Ap kvinnenettverk, som disse fire kvinnene representerer har ikke gjort et gram for å lette hverdagen til sexarbeiderene. Dessuten er de fullstendig blanke på at et mannlig prostitusjonsmiljø eksisterer.

   Anbefaler dessuten dagsnytt 18, 5 mai. Ca 5 minutter ut i debatten mellom Trettebergstuen og leder for Prosenteret der Trettebergstuen kommer med påstanden at «oppbrukte» prostituerte blir brukt i donorhandel. Galimatas.

   Edit:
   Lagt til en link til Dagsnytt18
   http://www.nrk.no/programmer/sider/dagsnytt_atten/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: