Staten og Børge Brende dreper


Saken om en motorsykkelist bringer opp et sedvanlig tema. Statens hang til å ikke gjøre noe om det ikke legges press på.

– At vi slipper saksomkostninger er på en måte en halv seier. Men samtidig reagerer vi på at det er konstatert systemfeil, uten at det får følger for systemet. Det er sagt i fra, men ingen har tatt advarslene på alvor. Skal det være slik, risikerer vi at dette skjer igjen, sier Skøld Paulsen.

Ikke risikere, det er garantert. Domstolene er altså ikke villig til å piske staten til å endre seg. Og hva får en til å tro at staten forandrer seg selv når den tjener på ikke reparere og vedlikeholde?

Men det er ikke bare Norge som sliter, Libanon sliter også med hullete veier. Der har dog noen gått over til å lage en nettside der folk kan rapportere hull, som videre brukes som dokumentasjon ovenfor landets veimyndigheter. Et land som lider av ettervirkningene med 20 års borgerkrig og en ustabil politisk situasjon. Vi trenger noe lignende for norske veier og annen samferdselsystemer.

Kronerulling til saken for enke og datter oppfordres også det til.

Velkommen til Beirut kommune

Velkommen til Holmenkollen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: