Sjokoladekakebakeren


Birkedal har levert sitt intervju til Rogalands Avis, siden den avisen har sleiket han mest der solen ikke skinner (kun papir intervjuet er i sin helhet). Det artige er at Birkedal er sint på «de andre mediene» siden han føler seg urettferdig behandlet.

Men, fengselsoppholdet har lært han sjokoladekakebaking, så Birkedal trenger ikke å se så brunt på livet. For hva er kunnskapen om sjokoladekakebaking sett opp imot hva man kan lokke til seg med et kakestykke eller to. Flere «ben» å stå på i sin fremtidige karriere som filmprodusent.

Jeg er så sint på media.

Samtidig sender Birkedal onde vibber til mediene og den forhåpning at de ikke får sove godt om nettene. Hyggelig av en natteravn som Birkedal, tenker på søvnen til journalister, dog hadde han tenkt på sin egen søvn så hadde kanskje han ikke vært så utslitt i sin høyre hånd (evnt venstre). Men først skal man jo bygge opp sin egen prestisje. Slikt gjøres ved å skaffe sympati. Og skulle ikke det fungere, så er jo «straff de kriminelle»-partiet klare til å utføre sin plikt ovenfor hva de hevder og mener.

Andre kilder;
Journalisten.no; 1

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: