Med sin hatt ned i solnedgangen


Da har man det altså svart på hvitt. Frp sentralt visste hva Birkedal drev på av fanteri. Og med tanke på hva som skjedde for 10 år siden så bør dette være over og ut.

Når det kommer påstander om personer, forelegger vi påstandene for de personene, og hvis hvis det er påstander om krimienelle handlinger, gir vi alltid råd om gå til politianmeldelse. Det må den som er fornærmet gjøre, det kan ikke Frp gjøre. Kun i ettertid vi kan vurdere om de kriteriene og retningslinjene er gode nok. Vi kan ikke bidra til å formidle rykter og påstander til media. Til det er denne saken for alvorlig. Derfor formidler vi denne informasjonen til politiet. Politiets jobb er å skille påstander og fakta. På grunnlag av fakta en eventuell tiltale tas ut, sa Jensen.

Her er en mulighet! Om man tenker på mulige ofre selvsagt. For det er ganske retorisk en kan stille spørsmålet; om en får høre at læreren på en skole filmer sine elever, hva vil en da gjøre? Anmode elevene å anmelde? Eller faktisk være litt voksen og anmelde forholdet selv?

Mange ville nok valgt det siste.

Siv Jensen bør sporentreks ri inn i solnedgangen

tv2:1,2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: