Skitpakker med bispekrage


Kvarme blir nå utsatt for drittslenging. Noe han selvsagt har stor erfaring med med tanke på Gelius-saken, der han fikk fritt utfolde seg med oppsparte kruttlapper ovenfor en ansatt han vel helst så ett sted der det er evig pine og tortur.

Alltid artig å se presteskapet lide, for det er en ting som er like sikker som amen i kirka. Og det er at presteskapet har like mange skjelletter i skapet som antallet troende. Det er også alltid herlig å se hvor moralsk rettskaffene man er når man har en skybert som ledetråd.

2 Responses to Skitpakker med bispekrage

 1. den liberale berserken says:

  Prester og biskoper er vel generelt sett ikke mest kjent for å ha høy IQ, men heller for å tro på mirakler, gjenoppstandelser og annen overtro. Og samme sak gjelder vel for trofaste kirkegjenger, i alle fall de av dem som ikke i dyp fortvilelse over egen livssituasjon har søkt til kirken som et siste alternativ. Allikevel tror jeg ikke Kvarme er så dum at han betalte damen ut fra andre grunner enn å kjøpe sin kirke ro. I ettertid kan man konstantere at Kvarmes handling i saken var utrolig klønete og dum, men trolig langt i fra kriminell.
  Saken handler jo om at salige biskop Kvarme ga en 70 års kvinne fra menigheten 10 000 kroner fordi damen mente å ha blitt befølt på brystene av en av hans yngre prester(?). Og det får meg til å tenke på hvilken pin-up denne tilårskomne damen stadig må være siden hun enda klarer å få unge menn til å gå av hengslene. For det er vel ikke akkurat sex de fleste yngre menn har i tankene når de er alene med damer i 70-årene?
  Om man legger godviljen til er det vel ikke vanskelig å «tro» at selve hendelsen kanskje ikke skyltes tilnærmelser fra noen ung og overkåt prest, bare at den fornærmede hadde et hett ønske om å oppfatte hendelsen slik? Og er dette tilfelle, noe vi ikke vet men bare kan tro. Ja da er jo Kvarme en kjernekar som er villig til å ofre 10 000 spenn av biskopstolens midler på dette intermessoet som kunne ha skadet så vel Den Norske Kirke gode rykte, så vel som den til alderskomne damen.

  • norskgoy says:

   Avlat er noe religion har peil på. Og det med eldre damer, det er nok flere enn den ene presten som tenner på slikt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: