Hvordan de ekstreme finner hverandre


Aftenposten.no har lagt ut et innlegg av sin egen journalist Johnny Gimmstad. Et forsåvidt dårlig innlegg, som spiller på alle de stereotyper en måtte inneha, om en befinner seg på den andre enden som da vil være de mer rabiate islamhatere.

1. Drikk ikke, en muslim kan føle seg støtt.
For det første. Det drikkes også i MØ. Av jøder, muslimer, kristne og ateister (de holder dog klokelig kjeft). Alle vet dette, selv de mest tullete religiøse forkvaklede personene som man klarer å oppdrive (disse vil selvsagt nekte på det offentlig). Men det er et skille her som de fleste andre steder. De som tar sin religion litt for seriøst, og de som er normal i den forstand at religion er et eventyr, mens det er nå en lever. Så har man da folk, og som er muslimer, som i sin nærmeste krets sier noe ala dette;
«jeg vil ikke være med deg fordi du drikker alkohol»

Trekk frem et kort som har dette bilde;
finger

2. Nordmenn, drikk mer når det er gratis!
Smak på ordene: Nordmenn, gratis, alkohol.
Tre ord som ikke går i hop. Og skulle man tørre å påpeke dette skaper det nesten like mye bråk som å påpeke en profets hang på små barn. Å påpeke at normal folkeskikk også gjelder når det er alkohol i bilde virker som noen ganger å være som en rød klut. En føler seg nesten som en tyrefekter, med et litt for stort rødt klede og null kunnskap om hvordan en skal ta knekken på oksen.

Ingenting er værre enn folk som drikke fordi det er gratis, eller jo. Det er en gruppe som er værre. Voksne mennesker som vet de blir kranglete og ekle i fylla som fremdeles ikke har forstått at man da helst bør ta seg noen glass færre. De er de værste. Og min forakt er fullkommen ovenfor den gruppen.

Hvis en treffer på en «rotekte» nordmann som ikke klarer å forstå begrepet «folkeskikk» gjør følgende hvis du er kvinne;
ta på

Hvis du er mann (momentet om at det er en sikhe vil ikke gå igjennom allikevel);
turban på

Så, hva er da poenget med denne angående artikkelen i aftenposten?
Jo, det er lett å se hvordan ytterkanter i samfunnet finner seg hverandre. Skribent jager alkohol pr proxy. Feig som han er å ikke tar opp alkohol på en real måte. Og like feige er de som skriver sine tilsvar som hopper på som om skribenten skriver den hele sannhet.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: