ALARM! Nazi-kommunist Norge vil utradere deg


Document.no har blitt en side jeg går inn på om jeg vil ha en liten latter. Som ofte sagt, latter forlenger livet. Iallefall gir det litt mer krydder. Og Hans Rustad tar dette selvsagt blodig alvorlig.

Nå er det den rødbrune norske tapeten som skal til lags. Fordi Barneombudet støtter et forslag som regjering har angående kirkeloven. Dette er ifølge Rustad et angrep på familien. FAMILIEN HØRER DU!!!

Og ingenting er mer hellig for religiøse enn familien. Bort med all individtenkning. Og litt kirkekunnskap. Barneombudet skriver;

6.2 Harmonisering med barneloven
Departementet foreslår en endring i kirkeloven § 3 nr 4. andre ledd som innebærer at barn skal høres fra de er 7 år, ettersom dette er i bedre harmoni med barnelovens bestemmelser om når barn skal høres. Barneombudet stiller seg positiv til denne endringen.

Departementet foreslår imidlertid ikke å endre kirkeloven § 3 nr.5. der det heter at «Når barnet har fylt 18 år uten å være døpt, anses det ikke lenger å høre inn under den norske kirke.

I kirkeloven § 3 nr. 6. heter det at «Den som er over 15 år, kan melde seg inn eller ut av Den norske kirke. Den samme adgangen til å melde seg inn og ut av trossamfunn finner vi i Lov om trudomssamfunn og ymist anna§3, jfr. også barnelovens 32 om adgang til å melde seg inn og ut av foreninger.

Barneombudet mener at barns kirkelige tilhørighet for barn som anses å være medlem av den norske kirke på bakgrunn av foreldrenes medlemskap, bør følge de allmenne regler for innmelding og utmelding av tros – og livssynssamfunn. Barneombudet kan ikke se at departementet i høringen begrunner hvorfor barn som er medlemmer basert på tilhørighet skal anses å være medlemmer til de er 18 år, mens andre barn skal ha mulighet til å melde seg ut ved 15-års alder. Det mest naturlige ville, etter Barneombudets syn, være enten en automatisk utmelding av barn over 15 år, eller en henvendelse til barnet der det bes om å ta stilling til om det fortsatt vil være medlem av Den norske kirke.

Barneombudet ber departementet vurdere en bedre harmonisering av lovverket på dette punkt.

Altså. Barn/ungdom kan i dag foreta et individuelt valg når de er 15 år, melde seg ut, eller inn i et religiøst samfunn eller livssynssamfunn. Dog, når et av foreldrene står i DnK må ungdommen stå der automatisk til det er 18, hvis en ikke aktivt melder seg ut, slik at DnK kan sylte ut litt ekstra tilskudd de ekstra årene.

Rustad glemmer et lite moment i den kristne teologien; konfirmasjon. Som skjer når ungdommene er, vent, vent….tålmodighet er en dyd; når man er 15 år.

Ungdom som da har tatt et valg, har altså latt seg konfirmere. Som er en handling innen kirken for å bekrefte at individet er villig til å stå i kirken. Da burde det være opplagt når en ungdommen ikke vil la seg konfirmere, men allikevel står i statskirken pga en av foreldrene, at det ikke er særlig lystent til å være medlem lengre.

Som siste salve:

Forslagene fra vår egen regjering er rett og slett ugudelige. Det finnes ikke noe annet ord.

Hører du!!!! UGUDELIG.

Edit: Leste forslaget til barneombudet litt vel raskt. Sannsynlighvis har også Rustad gjort det. Det artige, ved å ikke lese nøye nok, er at det blir jo enda mer bisarr tenkning fra Rustad sin side. Barneombudet gir et forslag til regjeringen som den ikke har kommet med. Så da er det jo bare å håpe fra Rustad sin del, at gud (den kristne vel og merke) slår et par lyn i hode på barneombudet, eventuelt regjeringen om de skulle ta forslaget til barneombudet til grunn.

Reklamer

One Response to ALARM! Nazi-kommunist Norge vil utradere deg

  1. Tilbaketråkk: Hans Rustad er ren – Dagsnytt18 27.07.2011 « Norskgoy's Blog

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: