Hvem skal man hedre


Alltid søtt når mennesker skal «hedre» mordere som bruker bomber for å sprenge seg selv og andre i luften. Kom igjen, Marjam Salvesen Bhatti (mor er nok kjempestolt av deg), la oss høre deg hylle denne handlingen.

beslan

Eller som hun sier;
– Nå bruker jeg tiden på min familie og islam – og så fremt jeg har mulighet til kjempe mot urettferdighet, sier hun.

Når kan vi forvente denne eksepsjonelle humanisten stå foran Irans ambassade og støtte demonstrantene mot den Islamske republikken? Hun plukket nå en fin tid å la seg intervjue, da det er ettårsdagen til starten på demonstrasjonene i Iran.

Kilde1
Kilde2

Kari Vogt bommer grovt dog. Hun sier;
– Hun befinner seg et sted på den ekstreme fløyen, men ikke ytterst. Hun forsøker å forklare og rettferdiggjøre vold, men gjør det innenfor rammer som er akseptert. For eksempel tar hun avstand fra drap på sivile. De virkelig ekstreme ville hatt langt mindre motforestillinger mot å ta menneskeliv og definerer også sivile som skyldige. Det er ikke forbudt å ha radikale meninger i Norge. Grensen går ved ønsket om å delta i handlinger som inkluderer vold.

Problemet til Marjam Salvesen Bhatti er at hun ikke trenger å lyve som hun gjør når hun sier at hun tar avstand fra drap på sivile. For hun hyller de som faktisk bruker de som målskiver. Som trening. Som en japansk soldat i Nanking i 1937. Marjam Salvesen Bhatti er ikke et spott bedre enn de japanske soldatene som gikk berserk den gangen.

Dette er moralen til Marjam Salvesen Bhatti:

Etter at første bombe gikk av og drepte og lemlestet mange mennesker, så strømmet det til mennesker for å hjelpe de sårede. I all sin medmenneskelighet gjorde de det de fleste av oss vil gjøre. Hjelpe de sårede. Prøve å redde de. Være anstendige mennesker. Neida, her skal vi hylle de som sender en ny morder for å drepe de som hjelper de første ofrene.

Dagestan, et område med godt over 90% muslimer.

Men sånn er nå fundementalister. Moral er en fin bil.

Reklamer

2 Responses to Hvem skal man hedre

  1. Tilbaketråkk: Bhatti er offer « Norskgoy's Blog

  2. Tilbaketråkk: Fredens religion i Sverige « Norskgoy's Blog

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: